fbpx

Oтзиви от клиенти

Майя Атанасова Основател на „Дамски бизнес клуб BMLady“

Казвам се Майя Атанасова и съм основател на „Дамски бизнес клуб BMLady“ .  Партньорството ни с Деси Тотева в  „Дамски бизнес клуб BMLady“ ми даде възможност да се запознаем по-отблизо и имах възможността да се допитам до нея относно документацията си.

Мария Димова Собственик на „Сбъдник“ ЕООД

С Деси се запознах в самото начало на създаването на фирмата ми, препоръча ми я приятел. Бях стресирана и объркана, имах само идеята какво искам да правя, но контакта с институциите и българското законодателство ми бяха безкрайно чужди.

Димана Георгиева Управител и собственик на ''Дима транс 69''ЕООД

Казвам се Димана Георгиева и развивам самостоятелен бизнес от 17 години. През всички тези години като собственик на фирми съм работила с няколко счетоводителя. С Деси се познаваме от около 7 години.

Любомир Ковачев Управител АРСИ ЕООД

Нашата съвместна работа с Десислава Тотева започна преди около 20 години . Преди това изпитвах затруднения по отношение на спазване на актуалните нормативни актове, притесняваше ме възможността за ревизии и глоби.

 

Янко Ангелов Съдружник и Управител на „Електро Комплект ВН” ООД

С Десислава Тотева работим от 2008г. Преди да започнем работа с нея нямахме яснота какви са ни вземанията и задълженията към нашите доставчици и клиенти, изпитваме затруднения при изготвянето на тримесечните и годишните си финансови отчети за холдинга, от който бяхме част, липсваше ни доверен и компетентен данъчен консултант.

Димитрина Димитрова собственик на „Студио за дизайн“ ЕООД

Преди около година реших да създам свой собствен бизнес. Процедурата по откриване и регистрация на фирмата изглеждаше твърде сложна и неясна, непрекъснато възникваха множество въпроси на които нямах отговор.

Земеделски производител

Аз съм земеделски производител и преди да работя с Деси си подготвях документите сама. Отнемаше ми много време да ги попълвам и по невнимание допуснах грешка, заради която трябваше да платя повече данъци.

Милена Христова “АТМ Транс” ЕООД

Преди да започна да работя с Деси, имах следните трудности:

1. По-трудна беше комуникацията ми с предишния счетоводител, което създаваше проблеми и при осъществяване на дейността.

Радостина Ангелова Собственик на ЕТ „Здравец"

Незаменим партньор в работата и приятел. С рядко срещана отговорност, професионализъм и компетентност в съветите и услугите, които нерядко излизат извън счетоводния спектър. Деси заслужава доверие. Препоръчвам я на бъдещите и партньори

Живко Живков, собственик и управител на "Строймашинженеринг" ЕООД

Казвам се инж. Живко Живков и съм собственик на „Строймашинженеринг“ ЕООД. По професия съм строителен инженер и дейността на фирмата ми е насочена основно в строителството.