fbpx

Янко Ангелов

Съдружник и Управител на „Електро Комплект ВН” ООД

С Десислава Тотева работим от 2008г. Преди да започнем работа с нея нямахме яснота какви са ни вземанията и задълженията към нашите доставчици и клиенти, изпитваме затруднения при изготвянето на тримесечните и годишните си финансови отчети за холдинга, от който бяхме част, липсваше ни доверен и компетентен данъчен консултант.

Деси ни беше силно препоръчана от друга фирма работеща с нея. Тя познава спецификата на нашата дейност и взима бързи и точни решения като се съобразява със законовите изисквания. След като започнахме да работим с нея имаме яснота за финансовото си състояние във всеки един момент. Тя е винаги на разположение за да отговори на нашите въпроси, изцяло се грижи за всякакви декларации и плащания за данъци и осигуровки и ни помага и за неща, които не са пряко свързани със счетоводството. Тя лесно комуникира с хората и е любознателна и усмихната.

Ако някой има съмнения за стойността, която работата с Десислава Тотева предоставя, може да ни пише на имейл: electro.complect.vn@gmail.com

Повече за нас и нашата дейност можете да видите на нашия сайт. 

Тези резултати са възможни, когато имате доверен и компетентен счетоводител, който приема интересите Ви като свои. И Може би е време да поговорим за това как и Вие да се възползвате от моите услуги.