fbpx

Десислава Тотева

Казвам се Десислава Тотева и съм собственик на счетоводна кантора „Варна Акаунт“.

Работя с фирми от строителния бранш, за които е трудно да следят и спазват променящото се данъчно законодателство, искат да намалят времето, което отделят за документацията си и за контакти с институциите и имат нужда от доверен партньор, от когото да получават данъчни съвети и счетоводни услуги и който изцяло да поеме комуникацията с приходната администрация. 

Това, което отличава моята работа от тази на другите счетоводни кантори е, че благодарение на повече от 20 годишния ми опит в работата със строителни фирми познавам в детайли дейността им и предлагам проверени в практиката решения, които спестяват пари.

Това, което още ме отличава, е че се съобразявам с начина на работа и специфичните нужди на всяка фирма и заедно изграждаме лесна и ефективна комуникация, която спестява време и не допуска недоразумения.

Това дава на моите клиенти гаранция, че заедно ще намерим най-доброто решение за всеки техен въпрос или ситуация.

Благодарение на това, моите клиенти имат яснота как да документират сделките си по най-изгодния за тях начин, спокойствие и сигурност, че интересите им са защитени, не се притесняват от данъчни ревизии, спестяват данъци легално и имат повече време да се фокусират върху бизнеса си.

А най-хубавото е, че с всички тях имаме дългогодишно приятелство.

Виж още информация за мен и счетоводна кантора „Варна Акаунт“ в интервюто.