Десислава Тотева

Казвам се Десислава Тотева и съм собственик на счетоводна кантора „Варна Акаунт“.

Работя предимно със строителни фирми, за които е трудно да следят и спазват променящото се данъчно законодателство, искат да намалят времето, което отделят за административно обслужване на бизнеса си и имат нужда от доверен счетоводител, на когото да разчитат при контактите си с институциите и от когото да получават данъчни съвети.

Това, което отличава моята работа от тази на другите счетоводни кантори е, че работя с ограничен брой фирми, лично съм запозната с тяхната история, текущо финансово състояние и начин на работа. Това, което още ме отличава, е че прилагам на практика моето вярване, че счетоводството не е единствено „регистриране” на стопанската дейността, а част от управленската структура на всяка успяваща фирма и със своите знания, опит и ангажираност аз допринасям за увеличаване на печалбите на своите клиенти.  

Благодарение на това, че познавам спецификата на тяхната дейност, моите клиенти получават навременни и компетентни счетоводни съвети и услуги, имат изрядна документация, не се притесняват от данъчни ревизии, спестяват данъци легално и имат повече време да се фокусират върху бизнеса си.

Виж още информация за мен и счетоводна кантора „Варна Акаунт“ в интервюто.