fbpx

Живко Живков

Собственик и управител на

„Строймашинженеринг“ ЕООД

 

 

Казвам се инж. Живко Живков и съм собственик на „Строймашинженеринг“ ЕООД. По професия съм строителен инженер и дейността на фирмата ми е насочена основно в строителството. Разполагаме със собствена механизация и извършваме както строителство на нови сгради, така и механизирани земни работи, разрушаване на сгради и съоръжения, извозване на строителни отпадъци и др.

Преди да започна да работя с Деси комуникацията с всички институции беше моя грижа и това отнемаше голяма част от времето ми. Изпитвах притеснения дали са спазени всички срокове, следях плащанията от клиентите и към доставчиците, нямах редовна връзка със счетоводителя си и беше необходимо доста време, за да получа информация или съвет от него.

С Деси изградихме начин на работа, при който имах ежедневна връзка с нея и редовно получавах необходимата ми информация и консултации. Тя пое голяма част от ангажиментите ми – контактите с НАП, НОИ, банките, следенето на сроковете и плащанията.
Благодарение на това аз въведох ред в документацията си, получих яснота за финансовото състояние на фирмата си, спокоен съм, че спазвам всички законови изисквания. Ежедневните ми задачи свързани с административна работа силно намаляха и имах повече време за бизнеса си.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Деси, може да ми пише на е-мейл stroymash@mail.bg. Ще се радвам да поговоря с него за това.

Тези резултати са възможни, когато имате доверен и компетентен счетоводител, който приема интересите Ви като свои. И Може би е време да поговорим за това как и Вие да се възползвате от моите услуги.