fbpx

Димитрина Димитрова

собственик на „Студио за дизайн“ ЕООД

Димитрина Димитрова

собственик на „Студио за дизайн“ ЕООД

Преди около година реших да създам свой собствен бизнес. Процедурата по откриване и регистрация на фирмата изглеждаше твърде сложна и неясна, непрекъснато възникваха множество въпроси на които нямах отговор…

Аз се доверих на счетоводна фирма Варна Акаунт с управител Десислава Тотева и от този момент всичко придоби яснота и някак проблемите за мен изчезнаха.

За малко повече от година Деси доказа своя  дълъг професионален опит, иновативно мислене и непрекъснат стремеж към повишаване на квалификацията си. Винаги е информирана и добре запозната с динамично променящите се пазарни условия и новости в законодателството.

Ако някой има съмнения за стойността на работата с Деси или на услугите, които тя предоставя, може да ми пише на имейл: dimitrina.dimitrova@outlook.com  Ще се радвам да поговоря с него за това“

Тези резултати са възможни, когато имате доверен и компетентен счетоводител, който приема интересите Ви като свои. И Може би е време да поговорим за това как и Вие да се възползвате от моите услуги.