fbpx

Нашите ценности

В нашата работа  аз и екипът на счетоводна кантора „Варна Акаунт“ се придържаме към следните водещи ценности:

Компетентност/високо качество/ 

Ние поддържаме високо ниво на компетентност, следим за промените в законодателството и се грижим нашите клиенти да бъдат запознати с тях и бързо и лесно да адаптират дейността си в съответствие с новите изисквания. Благодарение на това, че обслужваме ограничен кръг клиенти ние познаваме бизнеса им в детайли и им даваме изцяло нашето време и внимание.

Доверие и грижа

За нас грижата за клиента и отговорността към доверието, което той ни е гласувал е приоритет. Стриктно държим на поверителността на информацията, която нашите клиенти ни поверяват и пазим техните търговски тайни. Работим със съзнанието, че успехът на клиентите ни е наш успех. 

Дългосрочно партньорство

Нашият ангажимент е да помагаме на клиентите си още в процеса на вземане на решения за бизнеса като им даваме данъчни и правни съвети. За нас е важен личния контакт и това да сме винаги сме на разположение за консултация. Съзнаваме, че клиентите ни са преди всичко хора със свои мечти, желания и тревоги и им предлагаме разбиране и добронамереност и като резултат бизнес отношенията ни се развиват в приятелство и дългосрочно партньорство.