fbpx

Димана Георгиева

Управител и собственик на “Дима транс 69“ЕООД

Казвам се Димана Георгиева и развивам самостоятелен бизнес от 17 години. През всички тези години като собственник на фирми съм работила с няколко счетоводителя. С Деси се познаваме от около 7 години. Първото ми впечатление от запознанството ни беше, че тя е изключително отговорен, организиран и точен човек. Тя не само обича работата си, но се отнася и много сериозно към професионалното си развитие. Знам че постоянно работи в посока на усъвършенстване – посещава семинари, обучения и други мероприятия, които да й помагат да предоставя качествена услуга на своите клиенти. Точно с това ме спечели в избора ми на счетоводител за новата ми фирма.

Ползите за бизнеса ми са: навременна и компетентна обработка на документите ми. Изключително съм доволна от комуникацията с нея, тя ми спестява притесненията да не изтърва някой срок. Деси познава начина ми на работа и ми дава съвети защитаващи интересите на фирмата ми относно данъци, осигуровки и контакти с институции. Това е изключително важно за мен, защото ми спестява от свободното време, а и пари.

За мен най-значимата разлика между това преди да започна да работя с Деси и след това, е че преди имах чувството, че аз работя за счетоводителя и си плащам за това, а сега усещам, че това за което си плащам си заслужава и оправдава средствата. В личен план работата ми с Деси от познанство прерасна в приятелство и дори обмислям да й предложа да обслужва и другата ми фирма.

Ако някой има съмнение или иска допълнителна информация за ползите от работата ми с Деси, може да ми пише на dimanageorgieva@abv.bg. Ще се радвам да поговоря с него за това.

Тези резултати са възможни, когато имате доверен и компетентен счетоводител, който приема интересите Ви като свои. И Може би е време да поговорим за това как и Вие да се възползвате от моите услуги.