fbpx

Мария Димова

Собственик на „Сбъдник“ ЕООД

С Деси се запознах в самото начало на създаването на фирмата ми, препоръча ми я приятел. Бях стресирана и объркана, имах само идеята какво искам да правя, но контакта с институциите и българското законодателство ми бяха безкрайно чужди. Деси се оказа точният за мен човек – още на първата ни среща ми обясни на разбираем за мен език всички стъпки, които трябва да се направят. Беше мила, уверена и очевидно компетентна. Вдъхна ми огромно спокойствие.

С Деси се работи изключително лесно – тя комуникира с институциите, следи за срокове, данъци, навременно подаване на документи и ми напомня за всяко нещо. За мен беше изключително важно да намеря някой, на когото да мога да разчитам да следи документацията, за да мога аз да се фокусирам върху маркетинга, продажбите и развитието на бранда.

Това, която най-много харесвам в Деси е нагласата й „CAN-DO“ или „винаги има начин да се свърши нещото, просто трябва да го намерим“. Обожавам такива хора, за мен те са тези, които променят света към по-добро!

Деси е човек, който обича работата си и не мрънка когато и създаваш още, даже напротив усеща се искрено желание от нейна страна да те подкрепи за да се развиеш и да имаш успешен бизнес.

„Ако някой има съмнение за ползата от работата с Деси може да ми пише на e-mail mariya.dimova@ymail.com. Ще се радвам да поговоря с него за това.“

Тези резултати са възможни, когато имате доверен и компетентен счетоводител, който приема интересите Ви като свои. И Може би е време да поговорим за това как и Вие да се възползвате от моите услуги.